Kanonstraat 4 B.V.
Den Haag

Transformatie van voormalige kantoor van de National Crime Investigation Department tot 54 gloednieuwe studio’s
(2020 – 2021)

  • Transformatie van voormalige kantoor van de National Crime Investigation Department tot 54 gloednieuwe studio’s met een hoogwaardige afwerking
  • Opdrachtgever: VDM Group & BPRE (Bekke & Partners)
  • Functie: directievoerder | toezichthouder

In dit voormalige kantoor werden 54 moderne studio’s gerealiseerd, waarbij Reijchard als directievoerder het contract, het geld en de projectorganisatie bewaakte en de controle voerde over de kwaliteit, planning, administratie en veiligheid. De verantwoordelijk voor de kwaliteit zoals vastgelegd in het contract lag bij Reijchard. Hij documenteerde de voortgang tot en met de oplevering van het project en leidde bouwvergaderingen.

Ricardo heeft ons met zijn duidelijke communicatie, gestructureerde werkwijze en kennis van zaken op de juiste wijze geadviseerd gedurende het gehele bouwproces. 

Door zijn leidinggevende kwaliteiten, proactief denken en handelen hebben wij een goed eindresultaat neergezet. Ik zou hem dan ook ten zeerste aanbevelen voor toekomstige projecten c.q. transformaties.

Lisette Bekke, Finance & Property Manager Bekke & Partners Real Estate

Reijchard is een zeer professionele partij waarmee ik meerdere bouwprojecten heb opgepakt en gerealiseerd. Ricardo is 24/7 bereikbaar en volledig toegewijd om het project een succes te maken.

Ik zou hem zeker aanbevelen aan mijn relatie, zolang er voldoende tijd overblijft om hem voor mijn eigen projecten in te kunnen schakelen.

Jan van de Moesdijk, vastgoedinvesteerder