STAY21 Vlaardingen

Transformatie kantoorgebouw van de Eerste Nederlandse Coöperatieve Kunststoffabriek
(2022-2023)

  • Locatie: Deltaweg 8 Vlaardingen
  • Opdrachtgever: STAY21
  • Functie: projectleider

In het voormalige kantoorgebouw van de Eerste Nederlandse Coöperatieve Kunststoffabriek in Vlaardingen zijn 73 studio’s worden gerealiseerd die bestemd zijn voor arbeidsmigranten. Ook de bijbehorende receptie en het kantoor vallen onder de verantwoordelijkheid van Reijchard, die de totale projectbegeleiding voor zijn rekening neemt.

Zijn opdrachtgever is Stay21, een organisatie die belegt en vastgoed ontwikkelt en beheert, met de nadruk op Residentieel vastgoed. De volledige keten, van de start van een ontwikkeling tot verhuur, beheer en onderhoud doet Stay21 in eigen beheer, en in samenwerking met Reijchard.