Villa Zonnehoek Rotterdam

Verbouwing van een grote luxe woonvilla
(2019 – 2020)

  • Locatie: Honingerdijk 56
  • Opdrachtgever: particulier
  • Functie: projectmanager | uitvoerder

Voor deze luxe woonvilla was Reijchard verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, de planning en de begeleiding van het bouwproject en van het personeel dat op de bouwplaats aanwezig is. Als uitvoerder gaf Reijchard op de bouwlocatie leiding aan de werkzaamheden. Hij was verantwoordelijk voor het aansturen van het team op de projectlocatie en speelde een belangrijke rol in het succesvol afronden van dit bouwproject.

Zéér professionele ondersteuning bij en ontzorgen van begeleiding bij bouw- en verbouwprojecten. Dat gaf ons ruimte, tijd en energie die we in andere zaken konden steken. Reijchard heeft vakkennis, een groot netwerk, een rustige benadering en blijft kalm juist wanneer het even stormt. Kortom, professioneel en een toegevoegde waarde.

Lennart Otte, interieurarchitect