STAY21 kantoor DDD-personeel

Transformatie kantoorgebouw van de Eerste Nederlandse Coöperatieve Kunststoffabriek
(2021-heden)

  • Locatie: Van Vollenhovenstraat 11C Rotterdam
  • Opdrachtgever: STAY21
  • Functie: projectmanager | projectleider

Het kantoor van het personeel van uitzendbureau DDD is stevig gemoderniseerd. Reijchard nam de werkvoorbereiding, de planning en de begeleiding van het bouwproject voor zijn rekening. Tijdens de bouw gaf hij leiding aan alle werkzaamheden en zorgde dat het bouwproject succesvol werd afgerond.

Zijn opdrachtgever was Stay21, een organisatie die belegt en vastgoed ontwikkelt en beheert, met de nadruk op Residentieel vastgoed. De volledige keten, van de start van een ontwikkeling tot verhuur, beheer en onderhoud doet Stay21 in eigen beheer, en in samenwerking met Reijchard.

‘Ricardo’s betrokkenheid en know-how op het werk zijn voor ons van enorme toegevoegde waarde. Gezamenlijk hebben we meer dan 100 projecten gedaan. Ricardo staat voor een nuchtere Hollandse benadering en aanpak, hoe groot of klein een project ook is. Dat spreekt ons erg aan.’

Bart Legierse, algemeen directeur People 21